Zvijezdu Krim tima 2 prebacili u Zagreb, bori se za život

Radiosarajevo.ba
Zvijezdu Krim tima 2 prebacili u Zagreb, bori se za život
RTL / Zvijezdu Krim tima 2 prebacili u Zagreb, bori se za život

Bivši policijski inspektor i zvijezda serije Krim tim 2 Leon Lučić jutros je zbog teških povreda opasnih po život, koje je zadobio u tučnjavi u Draganiću prošle sedmice, iz karlovačke Opće bolnice prebačen u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava.

Potvrdio je to Hini direktor karlovačke bolnice Ervin Jančić, napominjući kako je riječ o posljedicama tučnjave u Draganiću, prenosi Index.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Penard rekla je kako policija o tom događaju neće izvještavati dok ne završi kriminalističko istraživanje. Navela je da su mediji 11. januara, dan nakon te tučnjave, dobili informaciju po kojoj se radilo o prekršaju remećenja javnog reda i mira te da je započelo kriminalističko istraživanje. 

Iz policije nisu potvrdili medijske informacije da je riječ o mogućoj iznudi novca.

Voditelj karlovačkog Centra 192 Davorin Janković izvijestio je u subotu da se 10. januara oko 11.45 sati na nadvožnjaku autoceste A1 u blizini Draganića dogodio fizički sukob više muškaraca, te da su dvojica od njih u dobi od 48 i 38 godina teško ozlijeđeni, a jedan 48-godišnjak lakše.

Uz Lučića je u karlovačku je bolnicu u petak bio doveden još jedan muškarac, a direktor Jančić rekao je kako on nije bio hospitaliziran, već "pregledan, obrađen te s ocjenom stanja pušten, a ne zadržan“.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije