Zvijezda serije "CSI: Miami" oduševljena Severinom

Radiosarajevo.ba
Zvijezda serije "CSI: Miami" oduševljena Severinom
Foto: Instagram / Eva LaRue
Nakon obilaska Istre, zvijezda serije "CSI: Miami" odmor je nastavila u luksuznom hotelu na Lošinju, gdje se upoznala sa Severinom, koja ju je oduševila, a zajedničkom fotografijom Eva LaRue pohvalila se i na svom Instagramu.

"Moja susjeda u loungeu @severina i nevjerovatna hrpa novih prijatelja vidjeli su me kako ležim sama i napuštena tražeći svoj put kroz Hrvatsku! Svi su bili toliko nevjerovatni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru! Ponekad neplanirani dijelovi puta postanu oni najposebniji", napisala je ispod fotografije sa Severinom Eva LaRue.

Glumica drugo ljeto zaredom provodi u Hrvatskoj, budući da je postala ambasadorica novog hrvatskog brenda Stories Grupacije, jedinstvenih luksuznih hotela HGK, a ovoga se puta "fokusirala" na Istru i Kvarner.

Sa Severinom se upoznala tokom boravka u luksuznom hotelu na Lošinju, gdje je naša pjevačica odmarala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. 

 

A post shared by Eva LaRue (@imevalarue) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije