Sarah Jessica Parker oduševljena Modrićem: Čestitke, gospodo

Radiosarajevo.ba
Sarah Jessica Parker oduševljena Modrićem: Čestitke, gospodo
Iako Hrvati nisu osvojili zlato na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu, Vatreni su osvojili srca ljudi širom svijeta, čak i onih koji, možda, do danas nisu niti čuli za Hrvatsku.

Hrvatska reprezentacija, a posebno Luka Modrić oduševili su i holivudsku glumicu Sarah Jessicu Parker, koja mu je čestitala putem svog Instagrama.

"Čestitke gospodo! Uživala sam upoznavati vas zahvaljujući svom sinu. Obojica ste donijeli puno uzbuđenja u naš dom tokom posljednjih dana Svjetskog prvenstva. X, SJ."

Napisala je to na svom Instagram profilu zvijezda serije Seks i grad  Sarah Jessica Parker, objavivši uz to fotografiju  Luke Modrića, ali i francuskog igrača Kyliana Mbappea.

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Na istoj fotografiji Sarah je označila svog sina Jamesa Brodericka, kojeg je dobila u dugogodišnjem braku s Matthewom Broderickom, a 15-godišnji James na svom je profilu pak objavio fotografiju samog Luke Modrića i uz nju napisao: "Pravi kapetan."

 

A post shared by James Broderick (@jwbr0derick) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije