Zvijezda Očajnih kućanica šokirala fanove i otkrila da je dobila rak

Radiosarajevo.ba
Zvijezda Očajnih kućanica šokirala fanove i otkrila da je dobila rak
Foto: IMDb / Marcia Cross

Bilo da je se sjećate iz serije Melrose Place gdje je glumila zločestu liječnicu Kimberly ili kao uštogljene Bree iz Očajnih kućanica, duga crvena kosa bila je zaštitni znak glumice Marcie Cross.

Tim su veći bili šok i iznenađenje njenih pratitelja kad je na Instagramu objavila fotku na kojoj gotovo uopće nema kose i priznala da ima rak.

"Zahvalna sam i sretna što sam živa, ali tužna jer mi je ispala kosa. Ima li još koga da se suočio s gubitkom kose zbog raka?" upitala je ona uz fotku.

Njeni su joj pratitelji požurili pružiti podršku i uvjeravali je da je još uvijek prekrasna, a mnoge su žene podijelile i svoja iskustva s gubitkom kose.

Nakon što su mnogi pratitelji izrazili zabrinutost za njeno zdravstveno stanje, pojasnila je da se uspjela riješiti raka.

"Bilo je to dugo putovanje, ali zdrava sam, sretna i zahvalna na svemu. Hvala vam na vašoj ljubavi. Nakon što sam objavila svoju fotografiju i napisala riječi #rak i #bezkose osjećam se slobodno i potpuno", zaključila je ona.

Otkrila je da je u pitanju bio rak anusa, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije