Zvijezda "Greyeve anatomije" otkrila da je imala tumor na mozgu

Radiosarajevo.ba
Zvijezda "Greyeve anatomije" otkrila da je imala tumor na mozgu
Zvijezda serija "Greyeve anatomije" i "Privatna praksa", lijepa glumica Kate Walsh, otkrila je da je donedavno vodila bitku s velikim tumorom na mozgu.

Sve je počelo 2015. godine, kad se počela osjećati jako umorno i iscrpljeno te je tijelo počelo vući na desnu stranu. Prvi put joj je pozornost na to skrenula instruktorica pilatesa, a potom je Kate shvatila da je u vožnji stalno naginjala udesno.

"Teže sam pričala, usred razgovora sam se gubila, nisam mogla završiti rečenice", rekla je Walsh za Cosmopolitan. Znala je, kaže, da mora neurologu, iako je u početku mislila da su umor posljedica menopauze. No, ubrzo je doktor otkrio tumor veličine limuna

"Napustila sam vlastito tijelo. Asistent me dovezao, i morala sam ići po njega da radi bilješke onog što doktor govori. Nisam mogla sama. Nisam mogla ni zamisliti da bi mi se to moglo dogoditi", dodala je glumica.

Tri dana nakon što je čula dijagnozu, Walsh je operirana te joj je uklonjena izraslina. Potom se usredotočila, kaže, na zdravlje i na oporavak. Uzela je devet mjeseci pauze, radeći isključivo projekte koji su joj značajni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije