Životna rutina: Slavna komičarka budi se u 4:30, vikendom gasi mobitel

Radiosarajevo.ba
Životna rutina: Slavna komičarka budi se u 4:30, vikendom gasi mobitel
Instagram / Melissa McCarthy
Glumici Melissi McCarthy ovih dana u životu ide dosta dobro, no nije uvijek bilo tako.

U nedavno objavljenom članku New York Timesa, Melissa je otvoreno progovorila o tome kako njezin život danas izgleda, opisala svoja ranojutarnja buđenja, ali i kako se nosi s tehnologijom.

Ona danas živi u Atlanti, zajedno sa svojom porodicom koju se trudi ne probuditi svakog jutra u 4:30 kada ustaje, kuha kafu i u miru gleda televizor.

To joj je omiljena svakodnevna rutina, mnogo draža od jutarnje meditacije ili provjeravanja e-mailova za posao. Umjesto toga fokusira se na opuštanje na druge načine.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on

"Posvećujem se sebi na najbolji mogući način", izjavila je.

Priznala je i da se trudi što više izbjegavati upotrebljavanje tehnologije, odbijajući koristiti mobitel sve vrijeme, nešto što je danas svima postalo uobičajeno i što mnogima ne uspijeva često.

Melissa zato pokušava korištenje mobitela svesti na minimum, ali kad dođe vikend, to je vrijeme samo za prijatelje i porodicu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on

Nedjeljom ona i suprug, redatelj Ben Falcone, pozovu prijatelje na večeru i ugase mobitele.

Priznaje da ju mobiteli izluđuju te da na druženjima s prijateljima dozvoljava telefoniranje samo u hitnim situacijama, ali nema pregledavanja novosti i profila na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije