Život nakon Selene: Justin Bieber ponovo ljubi zgodnu manekenku

Radiosarajevo.ba
Život nakon Selene: Justin Bieber ponovo ljubi zgodnu manekenku
Foto: Profimedia / Zgodna Baskin Champion sve češće u kući popularnog pjevača
Prošlo je tačno mjesec dana otkako su Justin Bieber i Selena Gomez još jednom odlučili uzeti pauzu u svojoj vezi. Hoće li ovoga biti ona konačna ili ne, nije poznato, no čini se da je slavni kanadski pop pjevač krenuo dalje.

Ove sedmice snimljen je u društvu "tajanstvene plavuše", a kako to biva, njen identitet već je otkriven. Riječ je o Baskin Champion, s kojom se pjevač ovih dana često viđa, a mlađahna manekenka snimljena je i kako izlazi iz njegovog doma.

Bieber i Selena ovoga su puta prekinuli zbog njezine majke, Mandy Teefey, koja se žestoko protivila njihovoj ponovnoj romansi te je čak prestala razgovarati sa svojom kćeri, a sve je kulminiralo time da su majka i kći jedna drugu prestale pratiti na Instagramu.

Koliko će potrajati Bieberova veza s Baskin Champion, tek će se vidjeti, no sudeći po svim njegovim dosadašnjim odnosima, osim onog sa Selenom, manekenku će brzo zamijeniti nekom drugom ljepoticom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije