Žene u Turskoj poludjele: Bali-beg traži kućnu pomoćnicu

Radiosarajevo.ba
Žene u Turskoj poludjele: Bali-beg traži kućnu pomoćnicu
Nakon što je nedavno završio u bolnici, poznati glumac Burak Ozcivit se u prvim mjesecima braka suočio s velikim poteškoćama.

Nakon što je nedavno završio u bolnici, poznati turski glumac Burak Ozcivit,  se u prvim mjesecima braka suočio s velikim poteškoćama.

Naime, popularni turski par Burak Ozcivit, poznatiji kao Bali-beg  i Fahriye Evcen, prije nekoliko mjeseci uselio je u kuću iz snova.

Međutim budući da su zaključili da im za održavanje kuće treba stručna pomoć, boje se da će ukoliko nekoga zaposle javnost saznati pojedinosti iz njihovog privatnog života. 

Odlučili su se baciti u potragu za stručnom pomoći, ali to im nikako ne ide od ruke. Fahriye je čak obavila razgovore s petnaestak osoba koje su joj poslale agencije, ali nije našla onu pravu. Tada se slavni par obratio prijateljima za pomoć:

"Želimo ženu od povjerenja koja zna držati jezik za zubima kako bi ono što se u kući događa u kući i ostalo",  prenose mediji. 

Dodatan problem je i Burakova povreda koju je zadobio na snimanju filma Can Feda, pa svojoj lijepoj supruzi ne može pomagati u kućnim poslovima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije