Žene različitih veličina prošetale pistom: Svi smo anđeli

Radiosarajevo.ba
Žene različitih veličina prošetale pistom: Svi smo anđeli
Instagram / Modna revija "We're All Angels"
Ovih će se dana pisati samo o najiščekivanijoj modnoj reviji na čijoj pisti svjetski supermodeli, a one najpoznatije nose anđeoska krila.

RevijaVictoria's Secret postala je ekskluzivan događaj u svijetu mode, ali i pravi event na kojem nastupaju i pojavljuju se najveća poznata lica. 

Pet miliona ljudi, otprilike, pratilo je prošlogodišnju reviju, ali mnogi smatraju da reklamira krive vrijednosti i nameće nemoguće standarde. 

S tim se posebno slaže manekenka Robyn Lawley koja je pokrenula peticiju za sabotiranje showa: "Sve dok Victoria's Secret ne počne predstavljati žene na svim nivoima, tražim kompletan bojkot ovogodišnje revije", napisala je. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simply Be (@simplybeuk) on

Ova manekenka započela je zato antikampanju i organizirala reviju rublja "We're All Angels" na kojoj su nastupile poznata imena u modelingu poput Hayley Hasselhoff, Felicity Hayward i Ashley James. 

Brend Simply Be, čije su komade nosile, otkrio je i da 73 posto žena misle da "kampanje za rublje ne zastupaju njihov oblik tijela."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simply Be (@simplybeuk) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije