Željko i Jovana Joksimović kupili vilu vrijednu 2,5 miliona eura

Radiosarajevo.ba
Željko i Jovana Joksimović kupili vilu vrijednu 2,5 miliona eura
Foto: Informer / Željko i Jovana Joksimović kupili vilu
Željko i Jovana Joksimović s djecom trenutno žive u stanu na Vračaru, ali su odlučili preseliti u veći prostor zbog čega su kupili luksuznu vilu od Ivane Mišković i Gorana Karića, a za koju su izdvojili čak 2,5 miliona eura.

Željko i Jovana već mjesecima pričaju o kupovini ove vile. Tek nedavno su se dogovorili o cijeni i svim drugim detaljima, pa su prošle nedjelje napravili malo slavlje povodom preseljenja.

"Vile na Senjaku su uvijek na cijeni, a ova je među najskupljim i najluksuznijim. Ima više od 20 ari placa, što je ogromna površina za Senjak, a kuća je uređena i opremljena po najvišim standardima. Realno, Ivana i Goran su mogli još veće pare uzeti za ovu vilu, ali su odlučili da je prodaju Željku i Jovani jer su dobri prijatelji. Joksimovići su dugo maštali da imaju kuću s dvorištem za djecu, a kada se Jovana porodila, definitivno su shvatili da im treba veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvijek sviđala, i kada su čuli da je prodaju odmah su poželjeli kupiti je", izjavio je izvor za Informer, dodajući da se vila posebno dopada Jovani.

Željko i Jovana Joksimović kupili vilu - undefinedFoto: Informer / Željko i Jovana Joksimović kupili vilu
"Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do posljednjeg detalja. Kuhinja je prelijepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, kao i Željkova kćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imat će svoj lični prostor. Željko planira i da jednu prostoriju pretvori u studio kako bi mogao komponovati i snimati kad god mu naiđe inspiracija", dodaje izvor.

Porodici Joksimović se posebno dopada dvorište, koje je prava oaza, u kojoj će moći provoditi vrijeme s djecom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije