Zarađivala je milione i "smotala" Lea DiCaprija, a danas sastavlja kraj s krajem

Radiosarajevo.ba
Zarađivala je milione i "smotala" Lea DiCaprija, a danas sastavlja kraj s krajem
Foto: Sports Illustrated / Erin Heatherton

Manekenka Erin Heatherton u javnosti najpoznatija kao bivša djevojka čuvenog zavodnika Leonarda DiCaprija (44), nedavno je podnijela zahtjev za stečaj nakon što je svela račune i shvatila da je nemoguće da izmiri svoja dugovanja.

Prema pisanju Daily Maila, Erin na sudu terete City National banka kojoj već godinama duguje više od 400.000 dolara, a tome se pridružila i država New York kojoj nije platila porez u iznosu od 40.000 dolara.

Ovdje nije kraj nevoljama - nju je tužio i bivši poslovni partner zbog odustajanja od njihove zajedničke sportske linije, pa je i njemu dužna 100.000 dolara, te se na koncu svega ispostavilo da duguje više od pola miliona dolara.

 

Siromašenje manekenke započelo je u 2018. godini u kojoj je navodno zaradila samo 18.000 dolara, za razliku od 2017. kada je njen konto ipak bio veći za 226.000 dolara.

S karijerom je započela sa 17 godina u South Beachu, šetala je pistama Chanela, Diane von Furstenberg, Marca Jacobsa, Dolce & Gabbane, Valentina, Oscara de la Rente i drugih.

 

Erin je imala 22 godine kada je izlazila s oskarovcem Leonardom DiCaprijem, a romansa je navodno završila prijateljskim putem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije