Zanosna manekenka zadivila svijet: Nogama dugim jedan metar plijeni pažnju

Radiosarajevo.ba
Zanosna manekenka zadivila svijet: Nogama dugim jedan metar plijeni pažnju
Šveđanka UIa Ostergen se može pohvaliti nogama dugačkim 101,6 centimetara, uspješnom karijerom modela i bodybuilderice. Zahvaljujući nesvakidašnjem izgledu stekla je i veliki broj pratilaca na Instagramu.

Ona na svojim profilima na društvenim mrežama otkriva rijetke detalje iz svog života, a ponajviše sa treninga i skupih večernjih izlazaka. U fokusu su njene predugačke noge, na kojima joj mnoge dame zavide, ali i isklesano tijelo, zbog kojih od muškaraca dobija najlepše komplimente.

Ipak, iako predstavlja pojam savršenog izgleda, UIa Ostergen je u razgovoru za Sputnjik kazala da se njen život dosta promijenio, jer je u djetinjstvu proživljavala maltretiranje vršnjaka koji su ismijavali njen izgled.

Godine 2013., počela je redovno da se bavi sportom, te je njeno tijelo poprimilo odličan izgled. Upravo na treningu je upoznala svog sadašnjeg supruga Torbjörna Östergrena, sa kojim danas ima dvoje djece.

Njih dvoje zajedno idu na treninge i veoma paze na način ishrane. Kako kaže, svakog dana mora da pojede 2,2 kilograma mesa, kako bi zadržala svoju mišićnu masu.

"Imaš samo jedan život. Želiš ga provesti izvinjavajući se zbog sebe? Žaleći? Mrzeći? Budi hrabra, veruj u sebe. Imaš samo jedan život i uživaj u njemu", glasi njen zaključak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije