Zanosna Irina Shayk prošetala modnom pistom s robotom

Radiosarajevo.ba
Zanosna Irina Shayk prošetala modnom pistom s robotom
Instagram / PrtScr
Revija njemačkog modnog dizajnera Phillippa Pleina na njujorškom Fashion Weeku bila je legendarna.

Ne samo da se Irina Shayk spektakularno prošetala pistom već je bila u društvu ogromnog robota.

Zanosna Ruskinja spustila se na scenu iz "svemirskog broda" ispod kojeg su na kraju revije svi zaplesali. Detalj koji je obilježio reviju je kada je Irina uhvatila za ruku robota i to ne bilo kakvog, već ogromnog koji izgleda poput Transformera te prošetala s njim pistom. 

Cijela revija izgledala je jedinstveno, čemu je pored svemirskog broda doprinio vještačkim snijegom zasnježen pod. Irini nije bilo teško prošetati u visokim potpeticama po vještačkom snijegu, kao ni izgledati bolje nego ikad, iako se tek nedavno vratila poslu nakon trudnoće.

"Revije su kao male sahrane. Radite mjesecima da biste dobili show kakav želite i u trenutku kad pokažete kolekciju javnosti, kao da je sahranite jer odmah morate početi raditi na novoj",  kazao je Plein za BBC.

Međutim, svemirsku reviju njemačkog dizajnera mnogi će dugo pamtiti. Ljubitelji mode već se raduju njegovim novim idejama i kolekcijama. 

 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije