Bh. ljepotica zanosna i nakon poroda: Sarah Čerkez u donjem rublju oduševila fanove

Radiosarajevo.ba
Bh. ljepotica zanosna i nakon poroda: Sarah Čerkez u donjem rublju oduševila fanove
Foto: Instagram / Sarah Čerkez
Samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, zanosna bosanskohercegovačka manekenka Sarah Čerkez vratila se na modne piste i ponovo zavodi u brojnim odjevnim kombinacijama.

Naravno, objava fotografija brojnih kreacija na društvenim mrežama neizostavni je dio promocije, pa tako Sarah plijeni pažnju na svom Instagram profilu brojnim zavodljivim fotografijama. 

Nedavno, na njenom profilu osvanula je fotografija u donjem rublju, dok je promovira poznati bh. brand Alma Ras, a njeni fanovi bili su oduševljeni sjajnom linijom i bujnim grudima manekenke, koja je odlučila pokazati pojedine dijelove svog tijela.

Inače, Sarah Čerkez jedna je od najuspješnijih bh. manekenki, koja već nekoliko godina gradi uspješnu inozemnu karijeru. Uspješna manekenka i model već godinama živi i radi u Milanu, ali i u drugim svjetskim metropolama, no vrlo je čest gost brojnih destinacija u regiji i BiH.

 

A post shared by Sarah Cerkez (@zapeljiva_lolita) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije