Zanosna Emily Ratajkowski na modni festival došla bez donjeg rublja

Radiosarajevo.ba
Zanosna Emily Ratajkowski na modni festival došla bez donjeg rublja
Foto: Profimedia / Emily Ratajkowski

Riječ je o 27-godišnjoj manekenki Emily Ratajkowski koja unatoč malo godina, iza sebe već ima bogatu manekensku karijeru, milione na računu te supruga Sebastiana Beara-McClarda s kojim se vjenčala u februaru ove godine nakon svega nekoliko sedmica veze.

No kasnije je otkriveno kako su manekenka i glumac godinama bili dobri prijatelji, a nakon što je ona ostavila dugogodišnjeg dečka započeli su vezu te ju ubrzo okrunili brakom u vijećnici u New Yorku.

Sebastian tu i tamo bude njen "plus jedan" na raznim događanjima, no češće smeđokosa ljepotica na njih dolazi sama. Tako je bilo i nedavno na reviji slavnog brenda Versace na Sedmici mode u Milanu na koju je Emily stigla u seksi izdanju tako tipičnom za nju. 

Emily Ratajkowski - undefined(Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski

Minijaturna plava haljinica od svile i otvorenih leđa, brzo je otkrila kako manekenka ispod nje ne nosi donje rublje, no zato je na nju nosila smeđe, elegantne čizme na petu od kože pa se internet počeo šaliiti kako čizme nije zaboravila staviti na sebe, ali donje rublje jest.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije