Zanosna ambasadorica Mundijala u Rusiji: Messi je veći genije od Ronalda

Radiosarajevo.ba
Zanosna ambasadorica Mundijala u Rusiji: Messi je veći genije od Ronalda
Foto: Instagram / Victoria Lopyreva
Ambasadorica nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji Victoria Lopyreva nekoliko sedmica uoči Mundijala govorila je o omiljenim fudbalerima te otkrila ko je za nju najbolji fudbaler svijeta.

Bivša miss Rusije i vjerovatno najzgodnija ambasadorica ikada je proteklih mjeseci naporno radila kako bi na najbolji način promovirala najznačajniji sportski događaj godine. U jednom od posljednjih intervjua slavna Ruskinja govorila je o dvije najveće zvijezde koje će nastupiti na SP-u, pišu Nezavisne.

"Ako govorite o najboljem igraču na svijetu, onda je to Lionel Messi. Naravno, uvijek postoje ta poređenja s Cristianom Ronaldom, ali ja imam svoje mišljenje i veoma poštujem obojicu. Takođe moram spomenuti i Neimara, koji je, osim što je sjajan igrač, super momak. Ako samo govorimo o fudbalskim vještinama, najveći genije među njima je Messi", rekla je ruska ljepotica.

Victoria, koja je inače fan Manchester Uniteda, istaknula je da joj je jedan od omiljenih fudbalera Paul Pogba, a upravo se on, po mišljenju jedne od najatraktivnijih Ruskinja, nalazi na listi najbolje odjevenih fudbalera.

"Pogba me impresionira svojim stilom i njega bih uključila u prva tri. Neimar zna kako se obući i veoma je moderan. Za Ronalda bih rekla da je previše jednostavan. Graziano Pelle je vrlo zgodan", naglasila je seksi ambasadorka, koju inače na Instagramu prati skoro dva miliona fanova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije