Princ Harry i glumica Meghan Markle konačno su uslikani zajedno

Radiosarajevo.ba
Princ Harry i glumica Meghan Markle konačno su uslikani zajedno
Twitter / Meghan Markle i princ Harry
Zaljubljeni par se konačno pojavio zajedno u javnosti, a za kraljevsku porodicu to nosi određenu simboliku.

Iako se još od oktobra prošle godine šuška da su zajedno, princ Harry (33) i Meghan Markle (36) tek su sada prvi put uslikani kako se drže za ruke u javnosti.

Naime, fotografi su uhvatili ovaj mladi par na jednom sportskom dešavanju. Princ i Meghan su došli na teniski meč u Torontu i ovoga puta nimalo nisu krili svoje emocije.

Zapravo, nedavno je i zvanično potvrđeno da su njih dvoje u ljubavi, a američka glumica sada ponosno može da ljubi svog momka.

Izgleda da su se svi, ipak, prevarili što su saznavši prošle godine da ima nešto između Meghan i Harrija njihovoj ljubavi dali rok od maksimum dva mjeseca. Jer, princ je ovoga puta - po prvi put - ozbiljan, a znajući kraljevska nepisana "pravila" jasno je koji je sljedeći korak.

Podsjetimo se, s obzirom na to da Meghan iza sebe ima jedan propali brak sa holivudskim producentom, Harrijevi obožavaoci bili su sigurni da kraljica nikada neće dozvoliti da između njenog unuka i glumice stvari postanu ozbiljne.

Izgleda, da su se prevarili, jer svadbena zvona već se polako čuju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije