Zaboravila grudnjak: Golišavo izdanje Kim Kardashian bez ukusa i stila

Radiosarajevo.ba
Zaboravila grudnjak: Golišavo izdanje Kim Kardashian bez ukusa i stila
Vodeća reality zvijezda Kim Kardashian blagoslovljena je cijelim timom ljudi koji brinu o njezinom izgledu, ali ne i modnim ukusom koji je iz godine u godinu sve gori.

Otkako je priznala kako joj suprug Kanye West sugerira što će odjenuti, slavnu ljepoticu viđamo u sve oskudnijim izdanjima koja nerijetko djeluju vulgarno i jeftino.

Prisjetimo se samo njenog golišavog i veoma izazovnog izdanja početkom oktobra kada su je objektivi paparazza uhvatili polugolu dok je kupovala slatkiše na benzinskoj pumpi. Njezinim provokativnim stajlinzima iz noćnih mora, čini se, nema kraja, jer slavna Kim Kardashian ne planira promijeniti stil odijevanja.

 

A post shared by Get Vogued (@getvogued) on

37-godišnja reality zvijezda armenijskih korijena, koja koristi svaku priliku da pokaže svoje obline, na račun kojih je sebi i porodici osigurala multimilionskenske iznose, osvanula je na LACMA Art and Film Gala crvenom tepihu u Los Angelesu u još jednom golišavom izdanju koje je izazvalo podvojena mišljenja.

Dok je jednima njezin stajling seksi, drugima je vulgaran i nimalo privlačan. Iako je nedavno slavni talijanski dizajner Giorgio Armani izjavio kako ne postoji ništa seksepilnije od odijela na goloj ženskoj koži, sigurni smo kako u glavi nije imao ovu viziju.

U želji da izgleda zavodljivo i seksi, Kim je 'zaboravila' jedan mali, ali važni detalj - grudnjak. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije