Wow fotke: Ne vjeruju da je Jennifer Aniston ušla u šestu deceniju

Radiosarajevo.ba
Wow fotke: Ne vjeruju da je Jennifer Aniston ušla u šestu deceniju
Foto: EPA-EFE / Jennifer Aniston

Jedna od trenutno najslavnijih žena i glumica na svijetu Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan. 

Osim što je dobila hiljade čestitki sa svih krajeva svijeta, dobila je isto toliko, ako ne i više, komplimenata za izgled kojim jednostavno oduzima dah, piše dnevnik.hr

Naime, Jennifer je nedavno, zajedno s dragom joj kolegicom i prijateljicom Sandrom Bullock, dala intervju za Interview Magazine, koji je povodom njezinog rođendana objavio taj intervju, ali u centru pažnje našle su se  snimljene fotografije. 

"Osjećam se ponosno i počašćeno što mogu proslaviti i ovom naslovnicom. Hvala timu Interview Magazinea što slavite žene svake dobi. Ispada da je brojka 51 poprilično zabavna. Hvala i mojoj sestri Sandy Bullock što je razgovarala sa mnom o čemu god smo htjele. Jako te volim", napisala je Jennifer na Instagramu.

 Fotografija na kojoj pozira u crnoj izrezanoj haljini koja joj otkriva savršeno ravan trbuh, lice s minimalno šminke i ona na kojoj je odjevena samo u crne gaćice, kožnu jaknu i crne čizme raspametile su njene obožavatelje.

"Ti se šališ", "Wow!", "Umrijet ću", "Ajme, predivna si iznutra i izvana", "Uvijek oduzimaš dah", "Dragi Bože", "Sretan rođendan Jennifer, izgledaš sjajno", "Sretan ti rođendan, prekrasna, čarobna ženo", samo su neke od čestitaka koje je dobila od Courteney Cox, Lise Kudrow, Juliette Lewis, Mariah Carey, Reese Witherspoon, Drew Barrymore, Hailey Bieber i drugih.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije