Vojvotkinja Kate na naslovnici Voguea

Fena
Vojvotkinja Kate na naslovnici Voguea
EPA / Kate Middleton/Arhiv
Kate je sama birala odjeću za snimanje...

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pojavit će se na naslovnici britanske verzije modnog magazina Voguea u posebnom izdanju povodom 100. godišnjice tog časopisa.

 

Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju.

 

"Jako sam zahvalna da smo bili u mogućnosti nastaviti našu tradiciju kraljevskih portreta", izjavila je glavna urednica Voguea Alexandra Shulman.

 

Dvije od fotografija, koje je snimio u januaru britanski fotograf Josh Olins, bit će izložene u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta u sklopu izložbe u svibnju povodom 100. obljetnice Voguea.

 

"Fotograf Josh Olins prikazao je Kate baš onakvu kakva ona i jest - puna života, s odličnim smislom za humor, inteligentna i pažljiva te jako lijepa", izjavio je Nicholas Cullinan, direktor Nacionalne galerije portreta. Ovo je prvi puta da je vojvotkinja pristala na snimanje za neki časopis, a njezin fotosession zauzet će 10 stranica unutar ove modne Biblije.

 

"Velika nam je čast i jako smo uzbuđeni što je vojvotkinja od Cambridgea novo lice s naslovnice britanskog Voguea i dio našeg stoljetnog izdanja," izjavila je glavna urednica Voguea, Aleksandra Shulman.

 

Fotografije prikazuju Kate u ležernom izdanju i odražavaju njezinu ljubav prema seoskoj strani, odnosno Norfolku, gdje je većinu života provela sa svojom obitelji. Kate je sama birala odjeću za snimanje - od Burberryja do Petit Bateau.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije