Vlado Georgiev pretučen u Belgiji

Radiosarajevo.ba
Vlado Georgiev pretučen u Belgiji
Foto: X.com / Vlado Georgiev
Vlado Georgiev pretučen je u petak uvečer ispred kluba "Dansen Roels" u Antverpenu, prenose srbijanski mediji.

Nekoliko dana Georgiev je boravio u ovom gradu Belgije kako bi snimio spot, a ujedno i održao zakazane nastupe u jednom tamošnjem klubu, gdje se okupljaju mahom ljudi s prostora bivše Jugoslavije.

Za vrijeme pauze, u društvu bubnjara izašao je ispred kluba, gdje je prvo zapalio cigaretu. U tim trenucima pored njih prolazilo je nekoliko djevojaka s mladićima, a Vlado je, navodno, jednoj od njih počeo dobacivati, što je dovelo do sukoba, a na kraju i tuče.

U tuči s nekoliko mladića učestovao je Vlado i član njegovog benda, a ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija. Najdeblji kraj izvukli su Georgiev i bubnjar, saznaje Blic.rs.

Sve se odigralo u ranim jutarnjim satima, a pjevač je sljedećeg dana imao dogovoren nastup u Stuttgartu koji je želio otkazati jer nije mogao pjevati, ali je poslije kraćeg nagovaranje menadžera ipak odlučio održati nastup.

"Šta vam treba? Ma kakva tuča? Izašao sam zapaliti cigaretu i izbila je tuča. Nisam povrijeđen uopće. Tukli su se neki ljudi", rekao je Vlado.

Nekoliko dana kasnije, pjevač se ipak prisjetio da je dobio nekoliko udaraca u Antverpenu.

"Izašao sam vani ispušiti cigaretu, a sa mnom je krenuo i moj bubnjar. Normalno smo stajali ispred i pušili. Vidjeli smo koškanje, ali se nismo miješali. Međutim, i ja sam ubrzo dobio dva udarca u glavu. Grupa momaka koja se svađala uvukla je i mene u raspravu. Igrom slučaja, uvučen sam u tuču i dobio sam nekoliko udaraca. Izvukao sam se na kraju, a poslije nekoliko minuta oni su se razbježali", rekao je pejvač za beogradske medije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije