Vila u kojoj je živjela Cher na prodaju za 85 miliona dolara

Radiosarajevo.ba
Vila u kojoj je živjela Cher na prodaju za 85 miliona dolara
Dok sanjarite o kući iz snova i ne uselite se u takvu, predstavljamo vam imanje na Beverly Hillsu koje je na prodaju i košta nevjerovatnih 85 miliona dolara.

Na samo nekoliko minuta udaljenosti od legendarnog Rodeo Drivea nalazi se raj za svakog ljubitelja konja i konjičkog sporta.

Ovo raskošno imanje raspolaže s čak 11 spavaćih soba i 17 kupatila i ima  kilometre staza kojima možete jahati. Također se na imanju nalazi pet luksuznih štala za konje kao i dva konjička ringa. Glavna kuća je fantastično uređen prostor u kojem budući domaćini mogu uživati i ugostiti mnogobrojne prijatelje i goste.

Van kuće se nalazi teniski teren s malim prostorom za sjedenje, predivno uređenim travnjacima kao na Wimbledonu i mnogim drugim izvanrednim sadržajima. U slučaju više prijatelja ili članova porodice, kuća u marokanskom stilu namijenjena gostima, dovoljno je prostrana da primi nenajavljene posjetioce.

Marokanske pločice, ručno rezbarena drvena vrata, tkani tepisi i plafoni prikazuju magičnu mješavinu rustičnog koncepta i modernosti. Budući da je na ovom imanju nekada živjela i muzička zvijezda Cher, bez obzira na visoku cijenu, vjeruje se da će zbog ljepote ubrzo pronaći kupce.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije