Victoria i David Beckham poslije 20 godina žive odvojeno

Radiosarajevo.ba
Victoria i David Beckham poslije 20 godina žive odvojeno
EPA / David i Victoria Beckham
Bivša pjevačica i članica grupe Spice Girls Victoria Beckham danas je uspješna poslovna žena, s mnogo obaveza i malo slobodnog vremena. Upravlja vlastitim modnim carstvom, brine o djeci, a i održavanje imidža zahtijeva puno truda i vremena.

“Trudim se, jako se trudim“, izjavila je nedavno na Forbes summitu za žene. “Nastojim biti najbolja majka. Nastojim biti i najbolja supruga i biti profesionalna u karijeri. Kada stignem kući, pokušavam isključiti mobitel i provesti što više vremena s djecom i Davidom.“, objasnila je Victoria.

No magazin In Touch Weekly piše kako zapravo ona i bivši nogometaš David Beckham imaju veliki problem s održavanjem braka.

david_victoria_beckham.jpg - undefined

“Victoria i David žive odvojeno“, izjavio je za magazin izvor blizak porodici.

Još jedan izvor blizak Beckhamovima rekao je kako ne bi bio iznenađen da se David i Victoria uskoro zaista rastanu: “Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide.“

I zaista, činjenica je da su u posljednje vrijeme često odvojeni.

“David je u Los Angelesu gdje se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Također, puno vremena provodi u Miamiju gdje vodi nogometni tim, dok Victoria preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu.“, otkrio je izvor.

Victorijin i Davidov neimenovani prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije