Victoria i David Beckham još jednom pokazali koliko su lijepi zajedno

Radiosarajevo.ba
Victoria i David Beckham još jednom pokazali koliko su lijepi zajedno
EPA / David i Victoria Beckham
David i Victoria Beckham jedan su od najdugovječnijih i najzgodnijih celebrity parova, a to su još jednom dokazali sinoć u Mayfairu gdje su uhvaćeni na večeri s njenim roditeljima i sestrom.

Tom prilikom, ona je uskočila u upečatljivu, crvenu haljinu koja se vezala u struku i otkrila nešto više kože u području dekoltea te zelene cipelice sa šljokicama iz vlastite kolekcije, dok je David blistao u elegantnom bež baloneru, no uskladio je čarape s njenom haljinom.

david_victoria_beckham.jpg - undefined

Svoju dragu jedan od najpoželjnijih celebrity muškaraca nije ispuštao iz ruku, zbog čega vjerujemo kako se dizajnerica osjećala poput prave princeze.

Podsjetimo, par se upoznao davne 1997. godine na utakmici Manchester Uniteda, kluba za koji je on igrao, a David je i prije otkrio prijateljima kako je želi oženiti od trenutka kada ju je vidio na fotografiji.

Ona je tada bila dio planetarno popularne grupe Spice Girls, a golupčići su "sudbonosno da" izgovorili dvije godine kasnije u Irskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije