Victoria Beckham priprema modnu kolekciju za Reebok

Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham priprema modnu kolekciju za Reebok
Modno osviještena Victoria Beckham dizajnerica je svjetskog renomiranog brenda, koja kao i sve njene kreacije odiše samouvjerenošću, snagom i smjelošću.

Reebok koji je kroz svoju dugogodišnju historiju žene stavljao u prvi plan, između ostalog predvodeći i ženski fitness pokret još od 1980-ih godina, nastavlja isto činiti i danas ulazeći u snažna partnerstva te odvažne marketinške kampanje i kolekcije.

Sva dosadašnja Reebokova partnerstva s renomiranim dizajnerskim kućama, kao što su Cottweiler i Vetements, pa sve do suradnje s  David Clark Company, iz koje je proizašla ultimativna čizma visokih performansi za astronaute, omogućila su Reeboku da bude u prvom planu visokotehnološke i modne industrije, prenosi Tportal. 

"Jako sam uzbuđena što se upuštam u ovo partnerstvo temeljeno na jednakim vrijednostima. Kreirajući vlastite kolekcije isticala sam i poticala žensko dostojanstvo,  hrabrost i samouvjerenost što je dugogodišnja Reebokova ideologija. Oduvijek sam imala želju dizajnirati sportsku odjeću i pobjeći od tradicionalnog dizajna. Posjedujem ogromnu količinu sportske odjeće u svojoj garderobi, i oduševljena sam što ću se udružiti s Reebokom u ovoj pustolovini", izjavila je Victoria.

Reebok x Victoria Beckham kolekcija koja je proizašla iz sinergije obaju brendova bit će predstavljena krajem 2018. godine kao dio Reebok Innovation Collective-a što predstavlja inicijativu brenda s glavnim fokusom na razvoj obuće i odjeće nove generacije, performansi i izričaja, od konceptualnog dizajna do tehničko inovativnih proizvoda koji nalaze svoje potrošače.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije