Veza Irine Shayk i Bradleyja Coopera završena?

Radiosarajevo.ba
Veza Irine Shayk i Bradleyja Coopera završena?

Veza Irine Shayk i Bradleyja Coopera je na klimavim nogama, pišu američki mediji.

Već neko vrijeme šuška se o problemima u vezi manekenke i glumca, no izvori bliski njima tvrde da par sad "pokušava shvatiti zašto su uopće još skupa". Irina se navodno već iselila iz njihovog doma gdje su zajedno odgajali dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine Shayk Cooper.

Glasine o problemima krenule su nakon filma "Zvijezda je rođena" kad se u medijima počelo šuškati da je Cooper tokom snimanja razvio blizak odnos s Lady Gagom. Priče je dodatno raspirio njihov strastveni zajednički nastup na dodjeli Oscara koji je Irina gledala iz publike.

Podgrijali glasine: Svi pišu da su Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni

Već neko vrijeme na internetu kruži glasina da su Bradley Cooper i Lady Gaga zaljubljeni par. Hemija između njih dvoje nevjerovatna je u filmu Star is Born (Zvijezda je rođena), a "ima-neka-tajna-veza" trenuci nastavili su se i u periodu nakon premijere filma.

No, na ovogodišnjoj Met Gali Irina Shayk se na crvenom tepihu pojavila sama.

Par je zajedno od 2015. godine i otad su pokušavali svoj odnos držati dalje od očiju javnosti što im u posljednje vrijeme sve teže i teže ide, javlja Index.hr

E! News prenosi da zasad razmišljaju samo o pauzi u vezi. "Žele ostati zajedno zbog kćerkice, ali nisu sretni u toj vezi", rekao je izvor za E! News.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije