Veliki uspjeh Sarajke: Adna Zrno najljepši model na svijetu

Radiosarajevo.ba
Veliki uspjeh Sarajke: Adna Zrno najljepši model na svijetu
Foto: Facebook / World Top Model 2018
Mlada bosanskohercegovačka manekenka Adna Zrno osvojila je prestižnu nagradu “World Top Model 2018” na ceremoniji koja je održana u Milanu.

Sedamnaestogodišnja manekenka našla se u konkurenciji 40 najboljih modela iz cijelog svijeta, koji su prošli rigoroznu selekciju. Mediji koji prate modna dešavanja u svijetu oduševljeni su načinom na koji se mlada manekenka predstavila publici.

Tokom ceremonije kojoj je prisustvovalo preko 1.000 zvanica, Adna je prisutne zasjenila ne samo ljepotom, već i stavom i elegancijom koju je pokazala na sceni. 

Nakon velikog uspjeha, Adna je osigurala ugovor vrijedan 200 hiljada eura s jednom od najvećih modnih agencija Abc major Model managment koja će se u narednom periodu brinuti o njenom angažmanu. Nakon što je osvojila prestižnu nagradu, svjetski mediji prosto se otimaju u tome ko će udijeliti više hvalospjeva na račun mlade manekenke.

Sigurno je da će veliku uspjeh ostvaren u Milanu, Adna iskoristiti na pravi način, a prema informacijama koje već kruže u javnosti, nekoliko poznatih modnih brendova zainteresovano je saradnji sa bosanskohercegovačkom manekenkom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije