Veliki razlog za slavlje: Princ Harry danas slavi rođendan

Radiosarajevo.ba
Veliki razlog za slavlje: Princ Harry danas slavi rođendan
Foto: EPA / Princ Harry
Princ Harry danas je posebno sretan, a razlog tomu je njegov 34. rođendan.

Jedan od najpraćenijih članova britanske kraljevske porodice poznat je po tome da se voli dobro zabavljati, no kako ni jedan javni događaj nije najavljen, pretpostavlja se kako će svoj veliki dan Harry proslaviti u društvu supruge Meghan Markle. 

Iako službenog slavlja nema, vojvoda od Sussexa javnosti se obratio putem Twittera Kensingtonske palače te zahvalio svima na čestitkama i najljepšim željama.

"Hvala svima na lijepim porukama u povodu rođendana vojvode od Sussexa!", napisao je princ i tako svojim obožavateljima iskazao poštovanje, piše Story.hr.


Princ Harry u mlađim je danima nosio titulu nestašnog princa, zbog čega je često bio glavna tema svjetskih medija, a nakon što je prestao sa skandalima i počeo živjeti mirnijim životom, ponovo je došao u centar pažnje zaljubivši se u bivšu američku glumicu Meghan Markle, koju je oženio 19. maja ove godine.

Iako je vjenčanje prošlo, a šesti član porodice redu za tron ima druge razloge za slavlje, svijet i dalje nestrpljivo iščekuje kada će on i njegova odabranica nagovijesiti da čekaju prinovu. Sigurno je kako će Harry za ovaj rođendan poželjeti nešto posebno, a možda mu baš ova godina donese malenog nasljednika. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije