Varala muža s poznatim fudbalerom: Ko je ljepotica koju je zaprosio Fabregas

Radiosarajevo.ba
Varala muža s poznatim fudbalerom: Ko je ljepotica koju je zaprosio Fabregas

Cesc Fabregas konačno je zaprosio svoju dugogodišnju partnericu Daniellu Semaan. Veznjak Chelseaja s Daniellom je već šest godina i roditelji su troje djece.

Daniella ukupno ima petero djece jer je dvoje rodila dok je bila s milionerom Eliejem Taktoukom, kojeg je ostavila zbog mladog nogometaša.

Atraktivna Daniella navodno je mladog Cesca zavela tako što mu je prišla u japanskom restoranu i tražila autogram za svog sina. Prema verziji njenih prijateljica, Daniella je odlučno Fabregasu ostavila papirić sa svojim brojem. U svakom slučaju, ona je tada bila udata.

Muž ništa nije znao, a da je prevaren, shvatio je kad je u novinama ugledao svoju suprugu kako se grli s nogometašem po Nici, prenose španski tabloidi.

Odmah je tražio razvod 13 godina dugog braka. Kad je sud odredio da Taktouk mora Danielli isplatiti 1,4 miliona funti, razočarani bivši suprug nazvao ju je sponzorušom.

Nastojao je da se poništi odredba kojom joj išta mora platiti u slučaju razvoda, no nije uspio, pa je ona na kraju dobila traženu svotu. Žena poznata pod nadimkom "kraljica s duplim D" (nadimak je dobila po košaricama grudnjaka), vrlo je brzo izazvala bijes wagsica diljem svijeta.

 

 

A post shared by Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije