Reebok / Urnebesne fotografije: Victoria Beckham i legendarni Shaq nasmijali cijeli svijet

14. 04. 2018. u 08:30:00 Radiosarajevo.ba

Shares:128

Košarkaška legenda Shaquille O'Neal koji se prije sedam godina oprostio od igračke karijere još uvijek je prava senzacija gdje god se pojavi.

Zato ne čudi da su upravo on i britanska dizajnerica Victorija Beckham zajedno kreatori nove Reebok sportske linije koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Putem svog Instagram profila gospođa Beckham objavila je nekoliko urnebesnih fotografija s proslavljenim košarkašem, koje su ubrzo postale pravi hit.

Visinska razlika između nje i O'Neala iznosi tačno 53 centimetra, zbog čega su se oboje odlučili malo našaliti. Victoria je naime stala na drveno postolje, no sa svojih 163 cm visine još uvijek nije uspjela dostići O'Nealovih 216 centimetara. Kada se spustila s postolja, Victorija je košarkaškoj legendi visinom bila u ravnini njegova pupka.

U košarkaškoj dvorani zajedno su snimili i video na kojem košarkaš drži nekadašnju pjevačicu, dok ona zabija koš, a potom je Vicky odjenula visoke potpetice kako bi barem donekle smanjila ogromnu razliku u visini.

Sadržaj je ubrzo postao pravi viralni hit. Fanovi su putem Twittera tek sada dobili stvari privid O'Nealove visine i Victorijina niska rasta.

Inače Shaquille O'Neal, popularnog nadimka "Shaq", tokom svoje karijere u NBA-u zaradio je 280 miliona američkih dolara, a najviši godišnji NBA ugovor koji je postigao bio je 30 miliona dolara. Procjenjuje se da slavni Amerikanac od kada se umirovio zarađuje još više iznose od sponzorskih ugovora, gostovanja na sportskim događanjima i reklamnih kampanja.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

NEMA KOMENTARA