U prodaji prvi Blu-ray Dine Merlina sa snimkom koncerta iz Arene Zagreb

Radiosarajevo.ba
U prodaji prvi Blu-ray Dine Merlina sa snimkom koncerta iz Arene Zagreb
Nakon što je nedavno rasprodao zadarsku Arenu i priredio nezaboravan doživljaj, Dino Merlin se priprema za rasprodani koncert u varaždinskoj Areni, 3. marta.

To je drugi koncert u Varaždinu u sklopu aktuelne turneje Hotel National iako je posljednji put nastupio tamo 2016. godine. Ovaj umjetnik iznimno je popularan u cijeloj regiji, pa kad negdje tako brzo ponovo dolazi, i još k tome u Arenu, onda se i cijeli njegov tim posebno priprema kako bi doživljaj koncerta uvijek bio drukčiji. Zato se ovaj put vjernoj publici vraća s novom produkcijom, pozornicom i posebnim vizualno-scenskim showom pripremljenim baš za varaždinsku Arenu.

Od danas je u prodaji prvi Blu-ray Dine Merlina sa snimkom koncerta iz rasprodane Arene Zagreb koji je održao 3. decembra 2016. godine. Koncert je to na kojem je više od 20 hiljada gledatelja svjedočilo pravom supershowu koji je Croatia Records odlučila ovjekovječiti na Blu-rayu pod nazivom "Dino Merlin - Arena Zagreb".

"Da je riječ o velikoj glazbenoj zvijezdi pokazuju oboreni rekordi posjećenosti u svim najvećim dvoranama u regionu i brojka od preko 650.000 posjetitelja na koncertima u posljednje 4 godine, kao i uspjeh posljednjeg studijskog albuma Hotel Nacional koji je stigao do 8. mjesta najcjenjenije svjetske top liste Billboard World Albums. Svaki singl je postigao veliki uspjeh, a videospotovi broje milijunske preglede na YouTubeu, tako primjerice pjesma Školjka bilježi više od 22 milijuna pregleda što Merlina svrstava u najveće regionalne glazbene zvijezde", navodi Croartia Records.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije