Holivudske ličnosti koje se ne podnose

Radiosarajevo.ba
Holivudske ličnosti koje se ne podnose
Uvijek se pojavi neki kolega kojeg jednostavno ne možemo podnijeti zbog neke njegove grozne navike. I dok mi možemo samo šutjeti i trpjeti, u muzičkom svijetu slavnih, situacija je malo drukčija.

Njima je dovoljno da otvore usta i kažu riječ ili dvije novinarima kako bi svi znali za navike njihovog neprijatelja.

Vidjeli  smo to više puta u slučaju Taylor Swift i Kanye Westa. Ko su muzičari koji se ne mogu vidjeti, pa ni na slici? Evo liste koju je pripremio BBC.

Taylor Swift i Katy Perry

Katy Perry je nedavno rekla kako bi željela da se pomiri sa Swift. Svađa je počela prije tri godine, a nije poznato koji je razlog. Mediji spominju  neke back up pjevače, no detalje ne znamo. Katy je poručila da želi Taylor sve najbolje.

Kanye West i Taylor Swift

Katy Perry nije jedina zvijezda u svađi sa Taylor. Kako smo već spomenuli, svađa Kanye Westa i Taylor Swift traje još od 2009. godine i MTV-jevih muzičkih nagrada. Taylor je dobila nagradu za najbolji video (Za pjesmu You Belong With Me), a Kanye je bio razočaran što to nije bila Beyonce, te je prekinuo pjevačicin govor i izrazio svoje mišljenje.

Kasnije su se pomirili, no West je opet spomenuo Taylor u pjesmi Famous, kako je zahvaljujući njihovoj svađi, Swift postala poznata. Potom se umiješala Kim Kardashian West i objavila snimku razgovora njenog muža i slavne pjevačice, u kojoj tvrdi da je ona znala i odobrila stihove.

Lil' Kim i Nicki Minaj

Lil' Kim ima dugu historiju zavade sa repericama. Prvo je to bila Eve, Foxy Brown, Remy Ma... A sada je to Nicki Minaj, čiji je debi album bio vrlo uspješan. Kim je potom napala Nicky da želi biti poput nje i da je kopira.

Noel Gallagher i Liam Gallagher

Noel Gallagher je napustio Oasis 2009. godine i za Q izjavio da je njegov brat Liam arogantan, bezobrazan i lijen. Svađa izgleda još uvijek traje, kada je Liam kritikovao Noela što nije nastupio na koncertu za Manchester, dok se ovaj pravdao činjenicom da ga niko nije ni pozvao.

Zayn i Naughty Boy

Zayn Malik je dosegao slavu u bendu One Direction. Kada je napustio grupu, surađivao je na solo materijalu na Naughty Boyem , no to nije dugo potrajalo. Boy je s vremenom izjavio kako su se postvađali zbog vanjskih utjecaja.

Azealia Banks i Iggy Azalea

Sve je počelo kada je magazine XXL stavio Iggy na naslovnicu, što se nije svidjeli Azealiji te je komentirala da je pogrešno to što njena suparnica želi prisvojiti crnačku kulturu.

Benzino i Eminem

Tokom 2000-ih, svađe među reperima su bile česte: Nas i Jay Z, DMX i Ja Rule, 50 Cent i svi ostali. Tu su se našli Eminem i Benzino, reper koji posjeduje pola časopisa The Source. Benzino ga je populjuvao u pjesmi Pull Your Skirt Up, dok je Eminem uzvratio sa hitom Nail in the Coffin.

Rihanna i Ciara

RiRi i CiCi, kako su ih prozvali, započele su karijeru 2005. godine. Prva je završila na drugom mjestu sa pjesmom Pon de replay, a druga na prvom sa hitom Goodies. Iako su skupa išle na turneju, s vremenom su se zavadile i izmirile.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije