Udaje se kćerka slavnog fudbalera iz SFRJ, koji je i danas omiljen u BiH

Radiosarajevo.ba
Udaje se kćerka slavnog fudbalera iz SFRJ, koji je i danas omiljen u BiH
Foto: Kurir / Dragana Džajić

„Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu“, priznao je Dragan Džajić, nekada jedan od najboljih fudbalera u bivšoj Jugoslavije, član Crvene zvezde, koji je i danas omiljen u Bosni i Hercegovini.

Njegova kćerka Dragana Džajić, izgovorit će sudbonosno "da" bratu nekada slavne teniserke Ane Ivanović, Milošu, a veselje će biti organizovanu danas u restoranu prestižnog hotela u Beogradu.

Za našu porodicu Draganino i Miloševo vjenčanje je najnormalnija stvar na svijetu i od toga ne želimo da pravimo ništa specijalno. Branka i ja smo presretni, koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto?! Jedino što mogu da vam kažem je da ću se potruditi da uživam u slavlju, ali sigurno neću zapjevati na svadbi. Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže“, rekao je Džajić, koji nije želio mnogo da govori o kćerkinoj trudnoći, ali je istakao da je presretan.

Ipak, ono što mnoge intrigira i dalje jeste sam mladenački par. Ona je nekadašnja manekenka, dizajnerka donjeg veša i kćerka fudbalske legengde Dragana Džajića, dok je Miloš vlasnik radnje u kojoj se šiju košulje po mjeri, a brat je teniserke Ane Ivanović.

Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, budući da su sjedeli u istom društvu. Kako je Miloš znao ko je Dragana, tako je i ona bila upoznata sa tim ko je Miloš. Ljubav je ubrzo planula, a popularni par je u početku vezu krio od javnosti.

Prvi put su uslikani prošle godine i to tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

Danas će izgovoriti sudbonosno „da“ pred 250 zvanica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije