Ubio se glumac iz serije "Friends"

Radiosarajevo.ba
Ubio se glumac iz serije "Friends"
Screenshot/YouTube / Inserti iz serije "Friends"

Američki glumac, scenarist i redatelj, Stan Kirsch, koji se, između ostalog, proslavio i ulogom Ethana, dečka s kojim se viđala Monica iz hit serije 'Prijatelji', preminuo je u 51. godini nakon što je sebi oduzeo život.

Kako prenosi Mirror, beživotno tijelo glumca u subotu je pronašla njegova supruga, Kristyn Green, u domu u Los Angelesu. Iako su bolničari ubrzo došli na mjesto nemilog događaja, Stan je na mjestu proglašen mrtav, a još uvijek nisu poznati detalji stravičnog čina.

"Želim zahvaliti svima na ogromnoj ljubavi i podršci. Nisam bila u mogućnosti odgovoriti na sve poruke i pozive, ali pročitala sam i preslušala svaku od njih. Osjećam da sam okružena ljubavlju i zauvijek sam zahvalna svakome od vas", napisala je, između ostalog, na svom Facebook profilu ožalošćena supruga glumca s kojim je bila u braku od 2009. godine.

Inače, osim po ulozi u Prijateljima, Stan se proslavio i igrajući lik Richieja Ryana u seriji Highlander koja se emitirala od 1992. do 1998. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije