Iluzije / Natali Dizdar ima novi album

19. 06. 2017. u 17:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

U izdanju matične nezavisne izdavačke kuće Agapa objavljen je treći studijski album "Iluzije" jedne od najboljih vokalistica sa ovih prostora, Natali Dizdar.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama poput "Iluzionist","Nećeš me zar ne", "Danima", "Krenimo nekamo", "Mrak", "Zvijeri (Glad)", "Ne reci zauvijek", "Pills", "Out of time", od koji se"Grijeh", "Ne reci zauvijek" i "Mjesto za jedno" još uvijek nalaze na vrhovima top ljestvica širom Hrvatske i regije te su postale miljenice radijskih urednika.

Uz Dina Šarana, autora velikih hitova poput "Grijeh", "Stranac", "Mjesto za jedno" i Vladimira Mirčetu, frontmana grupe Mayales, na albumu su surađivali i ostali eminentni i talentirani tekstopisci poput pjesnika Dejana Aleksića, Marte Muždalo i Petra Beluhana (Mayales). Natali je na novom albumu koautorica sedam pjesma, što najavljuje jedan novi ciklus u njenoj kantautorskoj glazbenoj karijeri.

Muzičku produkciju potpisuje dvojac Jura Ferina i Pavle Miholjević, dobro poznata, strukovno priznata producentska imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

NEMA KOMENTARA