Tužno i šokantno: Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta

Radiosarajevo.ba
Tužno i šokantno: Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta
Instagram / Katie Price

Britanska starleta Katie Price ostala je bijesna zbog problema u kojima se našla s otključavanjem vlastitog mobilnog uređaja kada nije prepoznao njezino lice, koje se, blago rečeno, izobličilo nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Tako je 41-godišnja Katie poprilično zabrinula prijatelje nakon što je bijesna razbila mobitel jer ga nije mogla otključati pomoću opcije prepoznavanja lica.

"Katie je bila bijesna kada joj mobitel nije prepoznao novo lice nakon operacije, a nije se mogla sjetiti šifre. Sada se i sama tome smije, ali bilo je malo zastrašujuće. To samo dokazuje koliko se promijenila u posljednje vrijeme", izjavio je izvor blizak starleti za The Mirror.

Katie Price - undefined

Instagram: Katie Price

Katie je u javnosti poznata po mnogim plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, no njezina pojava u posljednje vrijeme, blago rečeno, šokira i sablažnjava.

Fotografije koje prikazuju bolne šavove na licu ostavile su malo koga ravnodušnim, a sama Katie je priznala kako je nakon posljednje operacija trpila nesnosne bolove zbog kojih noćima nije mogla spavati.

Naime, u nastojanju da izgleda što mlađe tražila je od liječnika u Turskoj rezanje i zatezanje kože lica, nakon čega su joj na licu ostali jezivi ožiljci, a čak je strahovala da će joj otpasti uši, prenosi Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije