Tuđmanov "unuk" prešao na pravoslavnu vjeru i promijenio ime

Tuđmanov "unuk" prešao na pravoslavnu vjeru i promijenio ime
/ Igor Tuđman s nekadašnjom djevojkom Natašom
Igor Tuđman do sada je nekoliko puta s'punio novinske stupce.

On je samozvani "unuk" prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koji je prije nekoliko godina sa Natašom Ivkošić opljačkao jednog Beograđanina i zbog toga bio i u zatvoru.

Ovaj 37-godišnjak otkriva beogradskom tabloidu 'Alo' da se krišom krstio u jednoj pravoslavnoj crkvi u Hrvatskoj i uzeo kršteno ima Aleksandar. Igor Tuđman inače se sam u javnosti predstavlja kao unuk prvog hrvatskog predsjednika, no ustvari je sin liječnika Miroslava Tuđmana kojemu je Franjo Tuđman bio - stric.

Igor, odnosno Aleksandar kaže da se na promjenju vjere odlučio jer ljude ne dijeli po nacionalnosti već kakvi jesu te naglašava kako nije nacionalist. Kaže da voli Beograd i podsjeća je da je i njegov djed živio u tom gradu te da dva unuka njegovog pokojnog djeda također imaju srpska imena.

Tuđmanov unuk tvrdi da sada živi u Cannesu u Francuskoj i da tamo ne koristi prezime Tuđman kako bi izbjegao insinuacije da na tom prezimenu gradi karijeru.

U Cannesu snima dokumentarce o noćnom životu, automobilima, ali i o svojem životu, prenosi beogradski tabloid.

Novinarima se pohvalio fotografijom sa talijanskom porno glumicom Cicciolinom i izjavio da se rastao od Nataše Ivkošić te da u Cannesu, gdje živi posljednje dvije i pol godine, ima novu ljubav. Njegova bivša supruga bavi se manekenstvom i pjevanjem pod  umjetničkim imenom Moskva, prenosi Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije