Tučnjava usred irskog puba: Conor McGregor se zamjerio poznatom kartelu

Radiosarajevo.ba
Tučnjava usred irskog puba: Conor McGregor se zamjerio poznatom kartelu
Foto: Facebook / Conor McGregor/Arhiva
Irski UFC borac i prvak lake kategorije Connor McGregor mogao bi se naći u ozbiljnim problemima nakon što su brojni mediji objavili kako se McGregor našao usred tučnjave i to s članom jednog narko - kartela.

Šta se točno dogodilo i dalje nije jasno. Prema nekim informacijama, McGregor se u pubu sukobio s mladićem, a čovjek u 50-im godinama, blizak osuđenom dileru Grahamu Whelanu, pokušao ih je spriječiti pa je dobio dva, tri udarca u glavu, piše Daily Mail.

Ime irskog borca nigdje nije spomenuto, no u policijskom izvještaju stoji kako je "irski celebrity napao bliskog suradnika kartela Kinaha", a nedugo nakon incidenta McGregor je na svom Instagramu objavio video na kojem nosi kapuljaču te ga naslovio 'The Celebrity'. 

Kartel Kinahan je inače, najveći irski kartel, vodi ga Christy Kinahan, optuženi diler koji je pobjegao u Dubai, a bogastvo mu procjenjuju na milijardu dolara.

Prema nekim informacijama, McGregor je napustio Irsku te da će, ne plati li kartelu milion dolara, platiti glavom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije