Trikovi zbog kojih Meghan Markle uvijek izgleda dobro na fotografijama

Radiosarajevo.ba
Trikovi zbog kojih Meghan Markle uvijek izgleda dobro na fotografijama
Foto: EPA / Meghan Markle
Meghan Markle cijeli svoj život provodi pred kamera. Nakon glumačke karijere, postala je dio kraljevske porodice koja nikada ne može pobjeći od znatiželjnih objektiva.

Upravo zato, kako bi izgledala što bolje, Meghan koristi sljedeće trikove koji je čine još fotogeničnijom i zanosnijom. 

Umjesto teške šminke, bira zdravi sjaj

Kao što smo mogli vidjeti na njenom vjenčanju, Meghan nikada ne podliježe teškoj šminki. Njen omiljeni look je vrlo jednostavan, a ključni za njega su suptilan highlighter te hidratantna tekuća podloga koji na slikama izgledaju odlično i čine osobu mlađom i svježijom. 

Uvijek ima sređenu frizuru

Iako joj zalizane i stroge punđe nisu omiljene, to ne znači da njena kosa ne može izgledati dotjerano. Meghan uvijek pazi na to da joj je kosa njegovana i da je sve na svom mjestu, čak i ako se radi o neurednoj punđi ili opuštenim valovima. 

Nosi odjeću koja je vizualno izdužuje

Bilo da je riječ o haljinama ili hlačama visokog struka, Meghan uvijek pomno bira odjeću koja pokazuje njezinu vitku figuru i vizualno izdužuje njezine noge.

Uvijek sjedi u istoj pozi

Kako bi i na spontanim fotografijama izgledala sjajno, Meghan prilikom sjedenja prekrsti samo gležnjeve kako bi joj noge izgledale što profinjenije, a ruke drži u krilu, i to prekrštenih prstiju. 

Iskreno se smije

Nema ljepšeg osmijeha od iskrenog. Meghan je toga itekako svjesna pa je uvijek možemo vidjeti kako svoj prekrasan osmijeh razvuče od uha do uha, posebno kada razgovara s obožavateljima ili nekom važnom osobom, navodi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije