Tošić se oglasio nakon priče da je Ognjen Vranješ kriv za svađu sa Karleušom

Radiosarajevo.ba
Tošić se oglasio nakon priče da je Ognjen Vranješ kriv za svađu sa Karleušom
Arhiv / Ognjen Vranješ i tetovaža četničkog vojvode

Nakon što se o razvodu, za koji najviše optužuju nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, prvo se oglasila srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i rekla da je to "napad na njenu porodici", kao i potpuna neistina, sada se prvi put povodom toga oglasio i nogometaš Duško Tošić.

Mediji u Srbiji su objavili da se pjevačica posvađala sa Duškom zbog Vranješa, pa je on u telefonu našao vatrene prepiske sa našim nogometašem iz belgijskog Anderlechta, da bi na kraju stigla i priča o razvodu...

Objava Tošića na Instagram Story - undefined

PrtScr: Objava Tošića na Instagram Story

Tošić je danas demantirao ove priče na svom Instagram profile.

"Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome pretio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspehe", napisao je Tošić u okviru svog storyja na Instagramu.

Ognjen Vranješ i tetovaža četničkog vojvode - undefined

Arhiv: Ognjen Vranješ i tetovaža četničkog vojvode

Podsjetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić  su navodno zapali u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje u raju su počele na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, a za sve je kriv navodno Ognjen Vranješ.

Pop divi je navodno zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

"Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedelo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj", priča izvor blizak pjevačici.

Kasnije je objavljeno da su Tošić i Vranješ razgovarali telefonom i da su između njih pale teške psovke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije