Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

Radiosarajevo.ba
Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina
Pinterest / Tom Cruise and Nicole Kidman, 1992

Holivudski glumac Tom Cruise (56) zabranio je svojoj bivšoj ženi i koleginici Nicole Kidman (51) da prisustvuje vjenčanju njihovog usvojenog sina Konora (24), prenose svjetski mediji.

Naime, Connor Cruise će se oženiti njegovog devojkom iz Italije Silviom, na ceremoniji koja će biti održana po sajententološkim običajima, međutim, kako stvari stoje, među zvanicama neće biti slavne glumice.

Krivac je, kako tvrde mediji, upravo Tom Cruise, koji je ovo zahtijevao.

"Tom stoji iza ovoga i njegova riječ je Božija zapovijest. Konor je prihvatio Kruzov zahtjev", rekao je izvor za Radar online i dodaje da Connor pristaje na sve što njegov otac kaže.

Kao što je poznato, Nicole Kidman i Tom Cruise vjenčali su se 1990. godine i usvojili su dvoje djece, dječaka Connora i djevojčicu Isabelu, koja danas ima 26 godina.

Kidman i Cruise su se razveli 2001. godine, a Tom je zadržao starateljstvo nad djecom, uz obrazloženje da su Connor i Isabela posvećeni sajentolozi koji su izabrali da ostanu sa svojim ocem.

"Prvo, Tom nikada ne bi ni pomišljao da pozove Nicole na Connorovo vjenčanje, jer je (sajentološka) crkva smatra 'supresivnom osobom' i, drugo, Tom ne želi da ona bude tamo", rekao je neimenovani sagovornik, prenosi B92

Naime, Nicole je rekla da je sajentologija kriva za uništenje njenog braka sa Cruiseom. Sajentologiju takođe okrivljuje za loš odnos koji ima sa djecom. Kidman je inače propustila i vjenčanje kćerke Isabele 2015. godine.

U intervjuu iz prošle godine, Nicole je rekla da nije u svađi sa kćerkom Isabelom.

"Oni (Connor i Isabel) donose svoje odluke. Odlučili su da budu sajentolozi i kao njihova majka, moj zadatak je da ih volim", rekla je tada Nicole.

Inače, Tom Cruise vole svoju budući snahu Silviju, koja je takođe sajentolog, kao i njena porodica, prenosi B92

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije