Tom Cruise s kćerkom nije u kontaktu četiri godine

Radiosarajevo.ba
Tom Cruise s kćerkom nije u kontaktu četiri godine
Tom i Katie rastali su se 2012. godine nakon šest godina braka. Kada Toma Cruisea upitate kad će se vidjeti s jedanaestogodišnjom kćerkom Suri, on će kazati da sad nije vrijeme za to.

Tako barem tvrdi glumcu bliska osoba koja je kazala i da je glumac neprestano posvećen snimanju filmova, aktivnostima unutar scijentološke crkve, a druži se samo s uskim krugom prijatelja, piše Celebrity Insider.

Kaže kako je Tom sam izabrao ne vidjeti kćerku četiri godine, a da zapravo o njoj rijetko kad i priča. Ipak, osoba je uvjerena kako će u nekom trenutku u budućnosti poželjeti obnoviti odnose sa svojom kćerkom iz braka s Katie Holmes.

S druge strane, Katie se trudi omogućiti Suri bezbrižno djetinjstvo, a odnedavno u tome ima i podršku svog dečka Jamie Foxxa (49), s kojim se navodno planira i vjenčati. Jamie također ima djecu iz prošlih veza i to kćeri Corrine i Annalise.

Katie i Suri imaju jaku podršku njihove velike porodice, a Suri uživa u druženju sa svojim sestričnama i bratićima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije