Teorija zavjere: Melania Trump ima dvojnicu

Radiosarajevo.ba
Teorija zavjere: Melania Trump ima dvojnicu

Postoji  teorija zavjere da Melania Trump koristi dvojnicu za neke situacije, a fotografije nakon slijetanja Donalda Trumpa u Bruxelles neki dan samo su pojačale teorije, navodi Business Insider.

Dok je prva dama izlazila iz aviona, neki su primijetili da baš i ne liči na sebe.  Kako pojašnjava Business Insider, teorija kaže da Melania koristi dvojnicu da je mijenja s vremena na vrijeme.

Melanija koja se ponaša tajnovito, ponekad uopće ne liči na sebe kad je se uslika iz nekog neobičnog ugla.  Fotografije izlaska iz aviona  samo su dolijevale ulje na vatru teorija  ove zavjere. Melania vrlo vjerovatno ne koristi dvojnicu, kao što je nisu koristile ni ranije prve dame. Osim toga, puno više liči na sebe na fotografijama sa sastanka NATO-a.

Cijela priča krenula je prije godinu dana. Dok su ona i Donald silazili sa predsjedničkog aviona Air Force One, nakon uragana Harvey, pojavila se priča da Melania ne liči na sebe i odmah je krenula priča da ima dvojnicu.

Nosila je velike sunčane naočale i kačket koji je prilično pokrivao njeno lice. Prošle godine Trump  je razgovarao s ljudima nakon uragana Irma, na Floridi, te je tada izjavio: "Želim svima zahvaliti u svoje ime, u ime našeg potpredsjednika... Melania je zaista htjela biti tu s nama." Međutim, Melania je stajala pored njega kada je to rekao, i opet je nosila velike sunčane naočale i kačket. 

U prilog teorijama ne pomaže ni činjenica da prvu damu čuva agentica koja dosta liči na nju. Agentica koja ju čuva od februara 2017. slične je visine i iste boje kose, te također često nosi sunčane naočale, baš kao Melania. Njihova sličnost, isto tako, je dio teorija, opet bez dokaza, da je agentica često i u ulozi Melanijine dvojnice, piše BI.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije