Tajči operirana: Osjetila sam dio onoga što moj muž prolazi

Radiosarajevo.ba
Tajči operirana: Osjetila sam dio onoga što moj muž prolazi
FOTO: Facebook / Tajči i Matthew Cameron
Matthew Cameron, suprug legendarne pjevačice Tajči, otkrio je da je ona nedavno operirana.

On se, inače, godinama unazad bori s rakom pluća te je opet završio u bolnici, a to iskustvo suprug Tatjane Matejaš Cameron opisao je na društvenim mrežama.

Naime, uklonili su mu čak 750 mililitara tekućine iz plućne maramice, a tolika količina, koja je Matthewu opasno pritiskala srce, začudila je i same ljekare.

"Bol prije samog zahvata bila je brutalna... Zbog operacije su me morali 'skinuti' s morfija i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao disati, srce bi mi počelo luđački lupati uslijed najmanjeg pokreta rukom, nisam bio u stanju ni obrisati suzu s lica...", napisao je Cameron te dodao kako se sada osjeća bolje.

Osim toga, otkrio je da je i njegova supruga završila na operacijskom stolu. Razlog zbog kojeg je nekad popularna Tajči završila u operacijskoj sali nije otkrio. Tek je napisao da je riječ o manjem zahvatu koji se dugo planirao.

"Razočaran sam i tužan jer nisam mogao biti uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči - vjerujte, njoj je mnogo teže brinuti se za mene i bespomoćno me gledati kako se mučim, nego što je meni proživljavati ovo što proživljavam", napisao je, a njegova supruga na to je komentirala: "Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije