Sylvester Stallone slavi svoj 73. rođendan na luksuznoj hrvatskoj jahti

Radiosarajevo.ba
Sylvester Stallone slavi svoj 73. rođendan na luksuznoj hrvatskoj jahti
Instagram / Scarlet i Sistina imaju više od pola miliona sljedbenika na svojim Instagram profilima

Prema hrvatskim medijima, američki glumac Sylvester Stallone trenutno ljeto s porodicom provodi na prestižnoj jahti na jadranskoj obali. On je upravo zakoračio u svoju 74. godinu.

Sylvester Stallone ljetuje na najluksuznijoj jahti na Jadranu

Prema izvještajima hrvatskih medija, Stallone je s porodicom unajmio prestižnu Meiro jahtu dužine 55 metara, koja košta oko 140.000 eura sedmično.

Na jahti tako imaju saunu, salon za masažu, tobogane, gliser, kanu i 12 kabina, svaka sa svojim kupatilom, velikim ormarićima, LED televizorima i kućnim kinom.

Stallone tako često isplovljava iz Splita i stiže do Hvara, Visa i Plave pećine (vodene bare, koje se smatraju autohtonim prirodnim spomenikom).

Legendarni glumac tako u društvu supruge Jennifer i kćerki SistineSophie i Scarlet danas slavi svoj 73. rođendan u srcu Jadrana. 

Scarlet i Sistina, koji imaju više od pola miliona sljedbenika na svojim profilima, sada su dostupni na svojim Instagram profilima (17-godišnja Scarlet ima 554.000 sljedbenika, dok Sistinu prati milion Instagram korisnika).

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije