Sve je gore: Meghan Markle i princ Harry u napetim odnosima s ostatkom porodice

Radiosarajevo.ba
Sve je gore: Meghan Markle i princ Harry u napetim odnosima s ostatkom porodice
Foto: Northfoto / Princ Harry i Meghan Markle

Iako su dva kraljevska para – Kate Middleton i princ William te Meghan Markle i princ Harry – inače složni, čini se da ih je britanska kraljevska porodica uspjela odvojiti.

Princ William nedavno je izjavio kako misli da su njegov brati i on na različitim putovima.

Prema raznim napisima u medijima koji se temelje na riječima izvora bliskih Meghan Markle i princu Harryju, par se teško nosi s osjećajem da se ostatak kraljevske porodice pokušava udaljiti od njih.

Sve to događa se nakon ispovijesti kako se Meghan Markle osjeća kao novopečena majka u centru medijske pažnje i očajnim pokušajima princa Harryja da zaštiti porodicu od tabloida.

Meghan Markle također je otkrila kako je vrlo malo osoba pitalo kako se osjeća.

"Bilo koja žena, pogotovo trudnica, je ranjiva i to je bio popriličan izazov. Kad se novopečenom roditeljstvu i nedavnom vjenčanju doda medijska pažnja, vrlo je malo ljudi pitalo jesam li u redu. To je nešto stvarno kroz što sam prolazila", rekla je Meghan Markle.

Možda najveći pogodak novom bračnom paru bio je kad im britanska kraljevska porodica nije pokazala solidarnost nakon što je princ Harry napao medije zbog nemilosrdnih napada na Meghan Markle.

Prema kraljevskoj biografkinji Penny Junor britanska kraljevska porodica vrlo je suzdržana i njeni članovi nemaju tople međusobne odnose.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije