Supruga poznatog glumca rađala 25 sati u bolovima: Sve je to vrijedilo

Radiosarajevo.ba
Supruga poznatog glumca rađala 25 sati u bolovima: Sve je to vrijedilo
Foto: Instagram / Glumac Kieran i njegov brat Macaluay Culkin i njegova supruga Jazz Charton

"Nakon 25 sati trudova kod kuće, stigli smo u bolnicu, i to prekasno za bilo kakve lijekove protiv bolova. Već sam bila dovoljno proširena i spremna za tiskanje. Napominjem da ako se ovo iskustvo ikad ponovi, želim sve moguće lijekove, sve! Nakon toga, u roku sat vremena je stigla, na puni mjesec petka trinaestog", napisala je Jazz Charton, supruga Kierana Culkina, koji je brat poznatog glumca Macaluaya Culkina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᴊᴀᴢᴢ ᴄʜᴀʀᴛᴏɴ (@jazzcharton) on

Naime, prošlog petka par je dočekao svoje prvo dijete, kćerkicu Kinsey Sioux kojoj su već dali nadimak Zissou, piše Večernji list.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj grli i ljubi malenu djevojčicu koja je stara samo četiri dana. Tim prikazom htjela je pokazati kako izgleda nakon porođaja.

"Živim u seksi hirurškom mrežastom donjem vešu koji kontrolira bol, grudi su mi popucale, pukle su mi krvne žile u licu od tiskanja, moj veliki trudnički trbuh kojeg sam toliko voljela, ispuhan je, ali sve to toliko vrijedi. Nikad se nisam više zaljubila i nikad se nismo osjećali ispunjenijima", rekla je ispod fotografije.

Ona i Kieran su u braku od 2013. godine. On nije atkivan na društvenim mrežama, ali sudeći po posljednjem gostovanju kod Jimmyja Fallona, usitinu ga raduje nova uloga.

"Nemam nikakve napade panike ili nervoze o kojima su mi svi govorili, samo sam uzbuđen", rekao je.

Jazz se tokom cijele trudnoće pripremala na kursu kako bi prebrodila strah od poroda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije