Supruga Đorđa Balaševića i u šestoj deceniji je prava ljepotica

Radiosarajevo.ba
Supruga Đorđa Balaševića i u šestoj deceniji je prava ljepotica
Blic / Olivera i Đorđe Balašević
Olivera i Đorđe Balašević u braku su 35 godina i važe za jedan od najskladnijih poznatih parova s javne scene u regiji, te mnoge još uvijek iznenađuje njena velika ljepota kojom oduševljava Đoletove fanove.

Ljubav koja se rodila pred malim ekranima krunisana je brakom tajno, bez velike pompe, usred radne sedmice, a popularni novosadski kantautor posvetio je Oliveri brojne pjesme, pa čak i jedan cijeli album.

Olivera je napunila 58 godina, a njena starija kćerka Jovana Balašević podijelila je majčinu sliku na kojoj ona izgleda prelijepo.

"To su uvijek za nas divni povodi, praznici. Već šest godina imam svoju porodicu pa nisam toliko učestovala u procesu organizacije. Njih troje, Beba, Aleksa i tata su organizirali priliku. Kod nas se tradicionalno radi sve u ponoć, sve je jako nepredvidivo kada su u pitanju slavlja kod nas. Tata uvijek spremi neki govor", kaže za Blic Jovana Balašević.

Olivera Balašević - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije