Sunčaju svoja isklesana tijela: Victorijine anđelice na pješčanim plažama

Radiosarajevo.ba
Sunčaju svoja isklesana tijela: Victorijine anđelice na pješčanim plažama
Foto: Privatni album / Manekenke Victoria's Secreta na odmoru

Nakon godišnje revije Victoria's Secreta, neke od najljepših i najpoznatijih modela na svijetu otišle su na zasluženi odmor i fotografije podijelile na društvenim mrežama, prenosi 24sata.hr.

Manekenka Sara Sampaio uživa u čarima meksičkog Tuluma na kojem odmara s dečkom i glumcem Oliverom Ripleyjem. Sara je na Instagramu podijelila zavidnu sliku u crvenom kupaćem kostimu.

„Napokon se mogu odmoriti od stalnih letova i putovanja“, napisala je Sara u opisu fotografija.

Slike u crvenom kupaćem kostimu na pješčanim plažama podijelila je i njezina kolegica Lais Ribeiro koja svoje slobodne dane provodi na plaži Ipanema u Rio de Janeiru, u rodnom Brazilu.

Lais je na odmor došla s prijateljem Fernandom Herbertom.

Njihova kolegica, zanosna plavuša Josie Canseco pobjegla je na Bahame na kojima uživa, a kratki odmor uzela je i članica klana Kardashian - Jenner, Kendall Jenner koja se pohvalila fotografijom isklesanog tijela ispred bazena.

„Moje sestra i brat objavljuju fotografije njihove djece i s****, a ja sam samo...“, napisala je Kendall uz fotografiju.

Još jedna anđelica uživa u čarima toplog vremena, a to je Cheyenne Maya koja je trenutno u New Mexicu gdje uživa s prijateljicom prije ugovorenih snimanja i gaža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije