Šta spaja Brada Pitta i najpopularniju američku pjevačicu

Radiosarajevo.ba
Šta spaja Brada Pitta i najpopularniju američku pjevačicu
Planetarno popularna country zvijezda Shania Twain, koja se ove jeseni vraća na muzičku scenu nakon dugih 15 godina, ovih dana progovorila je i o velikom misteriju koji je dugo zanimao javnost.

Evo zašto je u svojoj hit pjesmi iz 1997. That Don't Impress Me Much spominjala upravo Brada Pitta.

Shania Twain, pjevačica čiji je album Come On Over najprodavaniji country album u historiji te najprodavaniji album uopće neke pjevačice, s oko 60 miliona prodanih primjeraka širom svijeta, ovih dana vraća se na scenu.

Povodom promocije svog novog albuma Now, koji izlazi ove jeseni, 52-godišnjakinja je otkrila što ju je zapravo potaknulo da prije dvije decenije opjeva glumca Brada Pitta.

"Sjećam se da me posjetila prijateljica, bilo je to negdje oko Božića, i krenule smo praviti kolače. U to vrijeme sam završavala album, a istovremeno je u medijima brujao skandal o Bradu Pittu i Gwyneth Paltrow, kada su objavljene njegove gole fotografije, prenosi Tportal

brad_gwyneth_profimedia.jpeg - undefined

Te fotografije nisu me previše zanimale, ali ni intrigirale kada sam ih vidjela, i stalno sam razmišljala o tome zašto toliko buke oko tako nebitne stvari", objasnila je Shania te dodala kako ju je to potaknulo da napiše pjesmu That Don't Impress Me Much ili u prijevodu To me nije previše impresioniralo.

Inače, popularna country pjevačica povukla se sa scene zbog teškog zdravstvenog problema nastalog nakon uboda krpelja.

Shania je potom provela 15 godina okružena porodicom i posvetila se majčinstvu. No sada je, priznaje, spremna za nove uspjehe i otkriva kako se ovome nije nadala jer do prije samo sedam godina nije mogla uopće pjevati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije